Als Portugal roept, dan hebben wij precies het hotel voor u dat u zoekt!!!

Gelegen op het meest zuidwestelijke punt van Europa belooft de Algarve een prachtige afwisselende trainingsstage of vakantie. Geniet onder de Portugese zon en van de schaduw van vijgenbomen en palmen. Ontdek de romantische baaien tussen de kliffen, de droomachtige stranden en het kristalheldere water van de Atlantische Oceaan. Geniet van de terrassen van het nabije Albufeira en Villamoura.

Eén van de grootste bijzonderheden is het Alfamar Beach Resort.
Het hoofdgebouw en de appartementen staan op een prachtig terrein, direct gelegen aan een mooi zandstrand. U kunt kiezen: heerlijk ontspannen of genieten van één van de vele sportfaciliteiten.

Als u zichzelf een exceptionele trainingsstage of vakantie hebt beloofd, dan houden wij u aan uw belofte.

Het Alfamar Beach Resort hotel en zijn faciliteiten alsmede de omgeving is reeds ontdekt en wordt volop gebruikt door een keur van nationale en internationale atletiek en triathlontoppers.
Een groot deel van de Nederlandse duathlon- en triathlonselecties heeft reeds een of meerdere trainingsstages doorgebracht in deze fantastische omgeving

Trainingsstages

Een nieuw jaar met nieuwe doelen voor een goed, plezierig en sportief seizoen. Onder het genot van de voorjaarszon kunnen in de Algarve weer prachtige tochten gemaakt worden op de mountainbike en/of de racefiets. De voorbereiding op het nieuwe wielerseizoen kan geen beter begin krijgen.

Niet alleen wielrenners maar zeker ook de overige atleten, zoals hardlopers, trimmers, zwemmers of zij die een combinatie van die sporten doen (triatleten en duatleten) vinden een prachtige omgeving en een uitstekende accommodatie om hun trainingen te doen.
De faciliteiten blijven gelijk aan voorgaande jaren.

In het voorjaar en het najaar staan alle accommodaties tot uw beschikking.
Op verzoek en bij voldoende deelname worden in groepsverband trainingen onder deskundige begeleiding aangeboden.

De trainingsstages lopen van vrijdag tot vrijdag.
Gereserveerde deelname van minimaal 10 personen is vereist om de groepstraining door te laten gaan. Reservering / aanmelding uiterlijk 6 weken voor aanvang van de geplande trainingsstage. Aanmelding kan zowel individueel als per groep.

De fitness, jacuzzi, massageruimte, zwembaden en sauna zijn gratis beschikbaar.

De kosten voor deelname aan de groepstraining worden op aanvraag verstrekt.

Individuele trainingen
Vanzelfsprekend kan in de gehele periode vanaf november tot en met mei door alle sporters, zoals wielrenners, toerfietsers en atleten, in hotel Alfamar individueel of in een (zelf te formeren) groep getraind worden. De fitness, jacuzzi, massageruimte, zwembaden en sauna zijn gratis beschikbaar.

Fiets- en looproutes zijn aanwezig in het hotel Alfamar en worden ter plaatse uitgereikt.
.

Hotel

Fietshuur