Sportkeuring

Loopgroep Harderwijk

Iedere dinsdag- en donderdagavond wordt er een looptraining gegeven.
Op dinsdag- en donderdagavond om 19.00 uur tijdens de wintertijd is de start bij het Sportcomplex “De SYPEL” aan de Parkweg in Harderwijk.
Na het ingaan van de zomertijd starten we op dezelfde dagen en tijden vanaf de parkeerplaats bij de ingang van de trimbaan aan de Leuvenumseweg.
Daarvandaan gaan de trainingsgroepen voor een uur (de beginnergroep) of voor anderhalf uur (de gevorderden) hun looptraining doen.
Vooral nieuwkomers of hardlopers die opnieuw kennis willen maken met de loopsport worden uitgenodigd om aan de trainingen deel te nemen.


Nieuwe beginnersgroep

Op 3 oktober is opnieuw een beginnersgroep gestart. Na 8 weken moeten de deelnemers in staat zijn om een half uur onafgebroken te kunnen hardlopen.

Een voordeel van deelname aan de trainingen van de Loopgroep Harderwijk is dat men geen lid hoeft te zijn en te worden van een club of vereniging.

De deelname aan de trainingen staat open voor iedereen die op een ongedwongen manier en in een groep wil lopen. Aandacht wordt vooral besteed aan een goede warming-up, rekoefeningen, de looptechniek en het uithoudingsvermogen.

De trainingen staan onder leiding van Hartger Vrijheid en worden door kundige trainers begeleid.

Bijzonderheden over deelname aan de looptraining zijn in te zien op de website van de “loopgroep Harderwijk” www.loopgroepharderwijk.nl