Gewicht in evenwicht

U bent op een verantwoorde manier met uw lichaam bezig. U krijgt voldoende beweging, u rust uitgebreid na gedane (trainings)arbeid en let tevens op uw voeding. Vanzelfsprekend of toch niet helemaal???

Voorbeelden van sportieve dagmenu's treft u in overvloed aan in de diverse magazines. Allemaal zijn ze gericht op de algemene sporter of actieve vrijetijdbesteder. Wilt u niet iets algemeens, maar hebt u behoefte aan een voedingsadvies voor het verbeteren van uw eigen prestaties, dan bent u bij ons aan het goede adres.


Een gediplomeerd gewichtsconsulente maakt een individueel voedingsdadvies. Door het bijhouden van een voedingsdagboek krijgt zij een uitstekend inzicht in uw voedingsgewoontes. Mede met behulp van dit door u aangeleverde voedingsdagboek, uw gewicht, uw leeftijd en (indien reeds bekend) uw lichaamsvetpercentage wordt een voedingsanalyse gemaakt. Met behulp van deze analyse wordt een voedingsadvies opgesteld, dat aan u verstrekt wordt.

De voeding tijdens de specifieke wedstrijdvoorbereiding stelt vaak andere eisen aan de sporter. De consulente maakt desgewenst voor u een specifiek wedstrijdvoedingsadvies.

Voor het geven van lezingen over voedingsgewoontes, voeding in het algemeen of specifiek toegespitst op uw ( vereniging / club / sportcentrum ) situatie kunt u bij ons terecht. Neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.

Informatie / inschrijfformulier voedingsadvies

Meer informatie over voedingsbegeleiding

Voedingsdagboek