Voorbeelden

Dat sporten goed voor uw gezondheid is spreekt voor zich.

Veel sporters en sportsters hebben weinig tijd of willen hun favoriete sport niet in clubverband beoefenen.

SportsFreedom kan u begeleiden.

Aan de hand van door u aangeleverde informatie, maakt Hartger Vrijheid een maatgericht trainingsschema en geeft hij advies over een goede en gerichte training. Met name van een blessure herstellende sporters hebben veel baat bij de deskundige ondersteuning van en door SportsFreedom Ook werkt onder begeleiding trainen uiteraard als de welbekende en vaak zo welkome stok achter de deur.

Bij een goede gezondheid horen goede voedingsgewoontes. Anders gesteld: gezonde voeding helpt een gezond lichaam te krijgen en te behouden.

Daarom biedt Sportsfreedom eveneens voedingsbegeleiding. Aan de hand van een gesprek worden uw wensen op een rij gezet. Deze kunnen inhouden dat u bijvoorbeeld graag een aantal kilo's kwijt zou willen raken. Misschien wilt u als sporter weten welke voeding goed aansluit bij uw trainingsschema. Ook een specifiek wedstrijdvoedingsadvies kan worden opgemaakt door de gewichtsconsulente. (
voorbeelden)

Kortom; hebt u behoefte aan een voedingsadvies voor het verbeteren van uw eigen prestaties of gewicht in z'n algemeenheid, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Bovendien organiseert Sportsfreedom sportreizen en evenementen. Hieronder ziet u een kleine opsomming van de mogelijkheden.

* één- of meerdaagse trainingsstages (atletiek en/of triathlon) in binnen- en buitenland
* mountainbike tochten
* verenigingsdagen voor uw club
* overige sportieve activiteiten voor uw club/vereniging
* activiteiten voor bedrijven

Mocht u een speciale wens op dit gebied hebben, is er altijd de mogelijkheid tot overleg. Wij horen het graag!Hartger Vrijheid

Nelly Vrijheid