Yoga  voor jongeren 

Bij jongerenyoga komen de yoga-bewegingen en yogahoudingen aanbod. 

Er wordt bij jongerenyoga aandacht besteed aan het ontwikkelen van lenigheid, kracht en concentratie.

Jongerenyoga kan je helpen de weg te vinden naar je zelf, en is een belangrijke ondersteuning voor het proces naar de volwassenheid.

Bovendien zorgt yoga ervoor dat:

Door goed te ademen krijg je meer energie en de ontspanningsoefeningen geven dat  je weer helder kunt denken en onnodige spanning kunt loslaten.

Yoga lessen

Bij jongerenyoga gebruiken we oefeningen die betrekking hebben op de ademhaling, lichaamshouding en ontspanning. Jongerenyoga is er voor iedereen. Er wordt geen lenigheid verwacht. De yogaoefeningen zijn geschikt voor alle jongeren. Inspanning en rust  wisselen elkaar af. Het ervaren van ontspanning is bij de jongerenyoga van groot belang.Yoga is zeer zeker niet prestatiegericht, dit in tegenstelling tot de meeste sporten. Het is zeker geen wedstrijd; je doet het altijd goed. Wanneer een oefening met alle aandacht wordt uitgevoerd en ervaren, dan is die oefening op dat moment volledig.In de les wordt aandacht besteed aan, lichaamsoefeningen, evenwicht-oefeningen, adem-oefeningen, concentratie-oefeningen en ontspanning.

Het is prettig om makkelijk zittende kleding te dragen en bij de lessen een badlaken mee te nemen.

Voor meer informatie over lestijden en de kosten van de lessen: bel ons via tel. 0341 - 412134 of via
e-mail.